18 - 10 - 2021

Єврейський рабин сказав вражаючу правду про їх вчення та ставлення до інших народів!

Всупереч поширеному погляду про дарування Тори Богом Мойсею на горі Синай, анонімний рабин каже відверто:

«Наша Тора не є несподіваним Божественним одкровенням, терплячи на землю Божою благодаттю і нав'язаним нам згори. Ні! Наша Тора - це плоть і кістка самого народу, його душі, його природи і інстинкту ».

Іншими словами, єврейська релігія - це самі євреї, обожнювання самого себе!

ЯК ВАМ ТАКЕ НАХАБСТВО ТА САМОЗВЕЛИЧЕННЯ НАД ІНШИМИ НАРОДАМИ???...

 

«Ці великі заповіти вийшли з самих його надр, з самих глибин його душі, - розчулюється єврей. - Бо ще за кілька століть до синайських одкровень ці божественні іскри нашої Тори непогасно тліли в народній свідомості. Так червоною ниткою проходять по всій нашій святій Торі, по всій нашій Біблії ці яскраво виражені національні мотиви, домінуючі над усіма релігійними мотивами », - робить він наступний крок від пантеїзму до обожнювання єврейства: Бог - це євреї.

«Бог, Тора, країна і нація - це Єдинородного складові, що складають одне ціле», - ставиться остання крапка над i. «У незатуманенном ще свідомості єврейського племені, цих дітей природи, Єгова видається Богом життя, Богом радості буття, Богом, терплячи на землю, а не Богом, сидить на небесних висотах, котрі зневажають земні багатства і сулівшім замість них невідоме царство небесне».

Царство Небесне, як видно, зовсім не приваблює іудея. Йому хочеться царства земного. «Якщо ви будете слухати Моїх заповідей, що я наказую вам сьогодні, любити Господа Бога вашого і служити йому всім вашим серцем і всією вашою душею, то дам дощ землі вашої свого часу, ранній і пізній; і збереш ти хліб твій і вино, і оливу свою, і дам траву на твоїм полі для твоєї худоби та будеш їсти й наситишся »(Повтор., 11).

!!!! Насичуватися - ось він, вульгарний ідеал єврейства. Талмуд закріпив це матеріалістичне розуміння в сенсі обраності єврейського народу для земної влади і насолоди земними благами зводом правил побуту, політики, економіки та культури.

На додаток до Тори, яка проводить ідею про вибраність єврейства для управління нашою планетою, тодішні «сіонських мудреців» придумують Талмуд, послідовно загвинчуючи гайку своєї конспірації. «Вчення писане» доповнює вчення неписане.

Походження Талмуда, за вченням іудеїв, сходить до часу Мойсея. Виявляється, на горі Синай крім писаного закону (Тора Шебіхтав) був учинений одночасно закон і усний (Тора Шебаалпе), а цей останній був потім переданий Мойсеєм Ісуса Навина, від нього - до старших, від них - великої синагозі, а від неї - всього народу . Звідси сам писаний закон повинен бути розуміємо не інакше як він викладений серед переказів і тлумачень закону усного. Іншими словами, Талмуд вище Тори. Все у синів Юдеї зводиться, якщо дивитися тверезо, до історії, теорії та практиці Талмуда. Талмуд є сфотографоване серце єврейства.

Тут слід ще згадати «Шулхан-Арух» ( «накритий стіл») - спрощений і скорочений конспект Талмуда. Перші спроби конспектувати Талмуд через його величезних розмірів і протиріч робилися вже в VIII і IX ст. Нарешті, в 1565 році рабин палестинського міста Шафета Йосип Каро склав найбільш вдалий, з іудейської точки зору, конспект Талмуда - «Шулхан-Арух».

Познайомимося ж з окремими цитатами з Талмуду і «Шулхан-Арух», що встановлюють погляди іудеїв на нас, кого вони називають «гоями» і «акумами». Тут іудеї грізно застерігають:

«Повідомити нееврею що-небудь про наших релігійних вдачі рівносильно вбивства всіх євреїв, бо якби неєвреї знали, що ми вчимо про них, вони вбили б нас» (Б. Давид по Пранайтіс, стор. 122 у Брандта).

«Неєвреї, які вивчають Талмуд, або єврей, який навчає неєврея Талмуду, підлягає смерті» (Санхедріт 59, Аліреза Хагігі 13, Абода Зара VIII, по Моммерту - 11, стр. 19 у Брандта).

Єврейські жерці повчають своїх однодумців: «Кращого з гоїв - убий» (Зогар III, 14, 3 по Роллінгу, стор. 86 у Брандта).

«Дозволено вбивати який заперечує віру» (Пезахім 122, 2, Тозефеф по Роллінгу, стор. 88 у Брандта).

«Хто проливає кров акумів - приносить Богові жертву» (Алкут Шимон).

«Полон іудеїв триватиме, поки правителі акумів НЕ будуть знищені» (Зогар I. 29, 2 по Роллінгу, с. 89 у Брандта).

«Євреї, що вбивають належать до інших народів (акумів), увійдуть в четвертий чертог раю» (Зогар I. 38, 2 по Роллінгу, с. 89 у Брандта).

«Ви не повинні обманювати своїх братів, а Назар вам не брати, навпаки - вони гірше собак» (X. мішпат, 227 у Росова).

«Коли єврей отримує посуд від акума, він повинен вимити її, так як один дотик акума вимазує посуд».

«Сім'я акума має вважати як насіння худоби» (25 Кетубот).

«Шлюб акума - це злучка жеребців і кобил» (Цбен-Гаезер 16, 44 у Росова).

Талмуд абсолютно беспрімерен, і ніяка інша історія, окрім єврейської, не знає нічого подібного.

Росів ( «Єврейське питання», Одеса, 1906 г.) призводить уроки єврейської моральності по Талмуду:

«Якщо вмираючий єврей в своєму заповіті залишить чогось акуму, то виконувати того не слід.

Якщо єврей знайшов що-небудь належить акуму, то немає потреби повертати йому, за винятком випадку, коли це робиться з метою спонукати назареев сказати: «Євреї - дуже чесні люди».

Коли єврей повинен акуму і той помер, то він не зобов'язаний сплачувати свого боргу спадкоємцям, якщо вони про це не знають.

!!! Обманювати гоя (БУДЬ-ЯКОГО НЕЄВРЕЯ!) дозволяється, але так, щоб обман не виявлявся...

У дні свят цілком дозволяється віддавати акуму гроші в зростання, інакше випадок буде упущений (!!), і єврей втратить свій зиск.

!!! Єврей може давати неправдиву присягу.

Приділити що-небудь хороше на частку акума чи дарувати що-небудь акуму вважається великим гріхом.

Краще кинути шматок м'яса собаці, аніж дати його гою!

!!!!! Однак можна іноді подавати милостиню бідним з акумів або відвідувати їх хворих, щоб вони могли думати, ніби євреї - хороші їм друзі.

Для євреїв власність назареев (християн. - ред.) Вважається майном без господаря, отже його можна взяти собі скільки можливо ». І т.д. і т.п. (К.Родзаевскій)