21 - 10 - 2017

Смачне чи завжди корисне?

ЩО   МИ   ЗНАЄМО   ПРО   БІЛОК?

 Слово    «протеїн»    (білок)    грецького     походження.   Воно     було    вперше  використано   в   якості   наукового   терміну   голландським   лікарем  та  хіміком  Мюдлером (1802 - 1880).  Протеїн  походить  від  грецького  слова  «протос»,  що  означає  «перший» - мається  на  увазі  перший  елемент  творення,  або  речовина  першорядної   важливості   для   життя   людини   і   тварин.  Без   протеїну  немає  життя.  

         Всі  наші  хвороби  від  неприродного  харчування

         І  від  кожного  зайвого  граму  ваги.                     - А. Ерет -

 

  Їжа,  яка   складається  тільки  з  вуглеводів  та  жирів,  не  в  змозі  підтримувати  життя,  в   той   же   час   їжа   з   одних   білків   має   таку   здатність.

  Це  положення  було  доведено  французьким   лікарем   і   фізіологом  Мажанд'є  (1783 - 1855).   В   ході   його   досліджень   на   собаках   він   давав   їм   їжу,   що  містила  в  собі  тільки  цукор,  оливкову  олію  або   тваринний  жир.  Всі  собаки  померли.  Цим  опитом   він   довів,  що   живий   організм   не   може  обходитись  без   протеїну (ні  цукор,  ні  тваринні  жири,  ні  рослинні   олії   його   не  мають)  і   що  організм  не  може  виробляти  протеїни  із  вуглеводів (цукор)  або  жирів. 

  Опит   був   дуже     цікавим   і   не   раз   цитувався   в   книгах   та   примірниках   з  питань   харчування.  Однак   він   нічого   остаточно   не   визначив,  тому   що,  коли   Мажанд'є   додавав   в   раціон   якусь  кількість  чистого  протеїну,  яєчний  білок,  собаки   рано   чи   пізно   все   одно   гинули:  яєчний   білок  не  містить  в  собі   ні   мінеральної  солі,  ні  вітамінів.  І  оскільки  ні  в  цукрі,  ні  в  рослинній  олії  або  в  тваринному  жирові  немає  достатньої  кількості  мінеральних  солей,  то     додавання      яєчного     білку     не     допомагало.   Однак     принцип,   який  продемонстрував     Мажанд'є,   був    вірним:  людина    не    може    жити,   якщо  немає    хоч    мінімум    протеїнів.  

  Хімічна   структура   більшості    протеїнів    надто    складна.   Кожен   з   тисячі  відомих    науці   протеїнів   відрізняється   по   структурі   один   від   одного,  але  хімічні  елементи - всюди  більш  менш  однакові.  В  загальному  можна  сказати,  що   молекула   протеїну  складається  наполовину  з  вуглецю (С),  менш  чим  на  чверть - з   кисню (О)  і   решта  6  -  головним   чином,  з   водню (Н).  Окрім   цих  основних    компонентів   є   ще   в   протеїнах   сірка (S) - приблизно 1%,  а   іноді   і   якийсь   інший   елемент,   наприклад   фосфор  (Р)   або   залізо  (F). 

  Основні   речовини,   з   яких    виробляються    протеїни,    містяться,   головним  чином,   в   рослинах. 

  З  допомогою    сонячного    світла   рослини   виробляють   вуглеводи,   такі,   як  крохмаль  або  цукор.  З  повітря   вони   отримують   водень   і   вуглекислий  газ,  а   з   ґрунту   (через   коріння)   -  азот,  сірку   та   фосфор.  Із   усіх  цих   речовин  рослини   виробляють   так   звані   амінокислоти.   До   людини   або   тварини  ці  амінокислоти   потрапляють  з  рослинною  їжею,  і  з  їх  допомогою  в  організмі  виробляються     протеїни,   які     утворюють    протоплазму  -  головну    сполуку  живої    клітини.   В   рослинах    знайдено    більш   як   20   видів    різноманітних  амінокислот   і,   відповідно,   те   ж   саме   в   природних   білках.

  Фізіологи    наполегливо    намагались    зрозуміти,   чи    потребує    людина    та  тварини   всі   ці  амінокислоти  або  тільки  їх  частину.  А  якщо  тільки  частину,  то  які  саме?  В  наслідку  досліджень  вони  прийшли  до  висновків,  що  дев’ять  з  двох   десятків   амінокислот   конче   потрібні   для   життя  та  здоров'я,  решта  «відносно»   необхідні,   але   вельми   бажані,   так   як   сприяють   здоров’ю.   

  В   молоці   і   в   деяких   рослинах  (соя,  кукурудза)   протеїни   є   «в   повному  складі».   Протеїни    ж   «необхідні»,  без   яких   неможливе   життя,   хоча   і   не  «в   повному    складі»,   є    в    пшениці,   житі,   ячменю.    Саме    в   силу   цього  залишились   в   живих    мільйони    ув’язнених   в   нацистких   і   комуністичних  таборах,  які   на   протязі  ряду     років   не   пробували  м’яса,  молока  або  сиру,  а   годувалися   виключно   чорним   хлібом,  і   хоча   «не   хлібом   єдиним   живе  людина»,    все     ж    хліб,   зроблений     не    із    білого    борошна  (позбавлений  мінеральних  солей),  має  достатню   кількість   протеїнів  для  підтримки  життя. 

  Кожна   жінка   знає,  що  значно  легше  приготувати  ситний,  смачний  обід  на  всю   сім’ю,   якщо   у   неї   в   холодильнику   є   м'ясо,   риба,  яйця,   і   набагато  складніше  -  з   овочів,   фруктів    та    інших    вегетаріанських    продуктів.   Але  «легше»   ні   в   якому   разі   не   означає   корисніше   для   здоров'я.  

  Найкращі  протеїни,  і   вітаміни   також,  виробляються   виключно   рослинами,  тому   рослини - найкращі   постачальники   продуктів   харчування  для  людини.

                                                        

                  Ваша  їжа  має  бути  ліками,

                 А  ваші  ліки  мають  бути  їжею

                                                                       - Гіппократ -

 

  Тварини   живуть  сонячною  енергією,  накопиченою  рослинами,  і  отримують  з   них   все   необхідне   для   життя.  Тому   м'ясо   тварин,  яке  люди   вживають  як   їжу,   дуже   бідне    на    вітаміни   та   «живильну   енергію».   Правда,   дещо  корисне  накопичується   в   певних   органах   тварин,  як,  наприклад,  в  печінці.  Але   ці   органи   не   особливо   придатні   для   харчування   людини   по   іншим  причинам. 

  М'ясо   всіх    сортів   та   видів,  включаючи   птицю   та   рибу,   поступово,   але  систематично   руйнують   важливі    тканини    людського   організму.  М'ясо   не  придає    життєвих    сил,   а   навпаки,   послаблює   їх.   Це   фактор,   що   сприяє  виродженню.   

  Молоко,   свіже    та    сире,   корисно,   але    по    своєму    складу    воно   більш  придатне   для   телятка,   а   не   для   зрослої   людини.     

  Свіжі    яйця    мають    високу   харчову    цінність,   але    їх    склад   відповідає  потребам   зародка,  який   швидко   розвивається,  а  не  потребам  людини.  Тому  навіть   в   обмежений   кількості   яйця   можуть   викликати   порушення   обміну  речовин    у    людини,   ацидози   (надлишковий    зміст    кислоти    в    крові    та  інших   тканинах   організму)   і   процеси   гниття   в   системі   травлення.    

  В  їжі  не  має  бути  забагато  кислоти.  Для   збереження   здоров'я  в  продуктах  харчування   має   бути   перевага   лугів. 

  Лужна    перевага    зустрічається,   окрім   молока  (сирого),   і   крові,  тільки   в  рослинах,   особливо   в   плодах,   листях,  стеблах   та   коренях.   Насіння,   як   і  зерна  злакових,  і  бобові (горох,  квасоля,  сочевиця)  мають  кислотну  перевагу.  

  Якщо    взяти   до   уваги    кількість    мінеральних    солей,   то    плоди,   зелене  листя   і   корені   є   ідеальним   харчуванням   для   людини. 

  Варка  зменшує  або  взагалі  руйнує   вітаміни,  зменшує  кількість  мінеральних  солей   і   протеїнів   в   продуктах   харчування   і   денатуралізує   їх.

  Крім  того,  варка   сильно   зменшує   їх   придатність  для  харчування  людини,  відповідність    їжі    потребам    організму.   Унаслідок    чого    варені    продукти  доводиться  вживати   в   набагато   більший   кількості   в   порівнянні  з  сирими,  і   все   ж   таки   не   досягається   оптимальний   ефект   харчування. 

  Для   нормального  розвитку   та   гарного  здоров'я  людина  має  з’їдати  більшу  частину   свого  добового   раціону   в   сирому   вигляді.  Якщо   ж   мова  іде  про  хворого,  то  тільки   дієта,  що   складається   цілком   з   сирих   продуктів,  може  повернути   йому   здоров'я.   

  Білий   хліб,  біле   борошно,  манна   крупа  і  обчищений  рис - продукти,  які  в  процесі   обробки     повністю     втрачають    свої    цінні     компоненти  (висівки,  бруньки)     вітаміни      та      мінеральні      солі.    Те     ж     саме     стосується    і  рафінованого    цукру.

  Білий  хліб   можна   замінити   чорним,  а   звичайний   цукор - тростиновим,  не  рафінованим.  (Білий   цукор - неповноцінний   продукт,  що   порушує  рівновагу  мінерального   обміну   і,  згідно   Бунге,   зменшує  рівень   кальцію   в  організмі.   

  М'ясо,  особливо   біле  і  ще  більше   мізки  та   інші  внутрішні  органи  тварин,  як   і   м’ясний   бульйон,  призводять   до   надлишкового   усмоктування   кислот  до   крові. 

  Оскільки    кислотам    потрібні   луги    для    нейтралізації   в   організмі,   а   він  може  видалити   з   сечею  лишень   десятки   грамів   сечової    кислоти  на  добу,  завищена  кількість   кислот  безперервно  відкладається   в   тканинах  організму.  Це   спричиняє   до   затримки   в   них   сечової   кислоти  і,  з   часом,  до  важких   захворювань,  пов’язаних   з   неправильним   обміном   речовин.  

                                                  

              Чи  може  бджола  добути  мед  зі  звареної  квітки?

                                                                                    - Атеров -

 

  Доти,  поки  організм   в   змозі,  він  бореться  з  протиприродною  їжею,  і  його  спротив     виявляється    в    прояві    різноманітних    симптомів:   в    відсутності  апетиту,  гастритах   та   інших   шлункових   розладах,   коліт   тощо.   Все   це   є  проявою   боротьби   організму,  який   намагається   використати   кожний  засіб,  щоб   нейтралізувати  шкідливу  дію,  що  спричиняє  неприродне  харчування,  та  вивести   з   організму   отрути,   що   виникли   в   наслідку    такого   харчування.  Хворий   починає   втрачати   вагу,  а   лікарі   намагаються   підняти   йому   вагу,  призначаючи   «поживні   страви».  І   нарешті,  приходить   день,  коли   організм  зазнає     остаточну     поразку    і    припиняє     свою     боротьбу;   людина      або  прощається  з  цим  світом,  або  відбувається   те,  що  його  апетит  збільшується  і   він   починає   ненаситно   їсти,  набирає   вагу,  «відновлює   своє   здоров'я   та  сили».  Іншими   словами,  в  той   самий   день  організм  людини,  відмовившись  від  боротьби,  «пристосовується»  до  неприродного  харчування,  що  приводить  його  до  одного  із  самих   небезпечніших   захворювань -  неприродній  повноті.

  Під   натиском   неприродної   їжі   організм   буває  змушений  відкрити  дорогу  і   якось   розмістити   всі   ці   небезпечні   накопичення.   Накопичуються   жири,  сечова  кислота  та   її   похідні,  холестерин,  поварена  сіль,  надлишкова  рідина,  камені  та  пісок,  тверді  новоутворення (пухлини),  бездіяльні  клітини-паразити,  багатоядерні       клітини-гіганти    (полікаріоцити),      помноженні       хромосоми (поліплоїди),    клітини    з    гігантським     ядром  (мегакаріоцити),    тощо.    Такі  клітини   в   деяких  випадках   в   сотні  разів  перевищують   нормальні   клітини  за     своїм      розміром,   але    вони    позбавлені    здатності    вести    яку-небудь  корисну    роботу. 

  Вся  ця  потворність,  накопичившись  в  тілі  людини,  створює  ілюзію  здоров'я  та  сили,  а  насправді  людина  постійно  продовжує  худнути:  його  м’язи  стають  тоншими,  кількість  працездатних  клітин  зменшується,  органи  руйнуються.  Ці  повні  «угодовані»   люди    з    бочкоподібними     животами,    з     відвисаючими  складками    жиру,   ці    «здоров’яки»,   якими    полон    наш    світ,   в   дійсності  скелети,    обтягнуті     шкірою.   На   свої    слабкі    та    виснажені    м’язи    вони  понагромаджували   по   барану   і   годують   його  задарма,  всюди   носять  його  з   собою,   да   ще   і   горді   своєю   «угодованістю»   і   «силою»,   вважаючи   це  за   «Дар  Божий»   і   бояться    втратити   хоча   б   краплю   своєї   повноти. 

  Організм   людини   прикладає  неймовірні  зусилля,  щоб  тримати  такі  негодні  клітини   під   контролем,   розподіляючи    їх    для   цього   по   різним   частинам  тіла:  на   верхніх   та   нижніх   кінцівках,  у   підбородку,  під   шкірою   живота  і  сідниць,    тощо.    Але     трапляється,   що    деяким    з    цих     клітин    вдається  звільнитися   з   під   контролю,   відділитися   від   общини,  і  став  незалежними,  почати   індивідуальне   життя   і   нестримне    розмноження.  

  Дуже  часто   організм   успішно   справляється   з   таким  положенням  і  групує  ці   клітини   в   якому-небудь   одному   місці,   попереджуючи    їх   розподіл   по  всьому    організму.  В    такому     випадку     має     місце     зріст     так     званого   «доброякісного   новоутворення»    або    «доброякісної    пухлини»,   яка   не   дає  гілок  (метастазів)   по    різних    частинах    тіла,   не   поширюється   в   наслідок  поїдання     білків   (і   особливо   тваринних   білків).   Якщо    ж    таке    стається  останнє,  то  це  вже  іменується  «злоякісним  новоутворенням»  або  просто  рак.                                                

  Кожний   орган   людини   складається   з   мільйонів   клітин.  Функції   кожного  органу   виконуються   завдяки   сумісній   роботі  всіх  клітин.  Коли  їжа  не  має  всіх   необхідних   компонентів,  а   інші   представлені  в  надлишковій  кількості,  клітини      починають      виснажуватись,    слабнуть    і    хворіють.     У     справу  включаються    запасні    сили   організму,   котрі,   однак,    раніше    чи     пізніше  вичерпуються.  Доки   орган  якось  виконує  свою  задачу,  ніхто  не  помічає  що  відбувається;  але   коли   він   в   кінці   кінців   відмовляє,  заявляють,  що   орган  хворий   і   звертаються    з    допомогою   до   ліків.   Але   хіба    якась   маленька  таблетка   або   капля  отрути  можуть   замінити  винищенні  на  вогні  на  протязі  багатьох     років    компоненти    і    відновити     втрачені     спеціальні     функції  хворим   і   мертвим    клітинам? 

  Від   вареного   м’яса,   білого   хліба,   макаронів,   рису,   солодощів,   масла   та  маргарину,   в     організмі     утворюються     безжиттєві     паразитичні     клітини  спрощеної   структури,  під   вагою   яких   знемагає   людина,   що   дає   перевагу  суто   вареним,   смаженим,   копченим   стравам. 

  В   давні   часи   в   деяких   азіатських   державах   злочинців,   присуджених   до  страти,  годували   тільки   вареним   м’ясом.   На   такий   їжі   вони   вмирали   на  протязі  28 - 30  днів,  тоді   як   в   випадку  повного  голодування   людина  може  лишатись   живим   до   70  днів.  Це  означає  не  тільки  те,  що  м'ясо - нікуди  не  придатний    харчовий   продукт,   але   навіть   те,  що   токсини,  що   є   в   м’ясі,  є   справжньою   отрутою,  що   вбиває   людину   в   порівняно   короткий   строк. 

  В   наслідок   помилкового   погляду   на   харчування    багато   хто   з   молодих  матерів   не    годують     молоком     своїх     дітей,   а    із     раннього    дитинства  починають   поїти    їх    кип'яченим    молоком,    додаючи     туди    кондитерські  вироби,  білий   хліб   і   чай.  Цілком   природно,  що   така   дитина  стає   слабою  та   виснаженою   з   колискового   віку.   

  Але   варто   почати   давати   таким  малюкам  лишень  по  два  стакани  свіжого  фруктового    соку    на    день,   як    вони    зможуть    повністю   відновити   своє  здоров'я   за   два   тижні.  В  тому  і  біда,  що  самі  лікарі - дієтологи,  які  самі  є  «стравоманами»,  ігнорують   необхідність   вживання    фруктів,   проводячи   всі  види   необхідних   для  них  експериментів  на  послабленому  організмі  дитини,  висмоктуючи    із    нього     все    до    останньої      каплі    крові,   годуючи   його   кип'яченим      молоком,    м’ясними     екстрактами,    штучними      вітамінами    і  різноманітними    ліками.  

 

                                   Привчати  новонароджену  дитину  до  зварених  страв - найгірший  зі 

                                                                                                                                                   злочинів.

 

  Після   того   як   стає   зрозумілим,  що   поїдання   зварених  страв - неприродне  явище,  що   саме   воно   є   причиною   всіх    хвороб   людини,  що   ця   жахлива  пристрасть,  раз   звикнувши    до   якої   надзвичайно  важко  позбутися  неї,  хіба  має   право   людина  розумна  прищеплювати  цю  згубну  пристрасть  безвинним  малюкам   власноручно?  Чи   має   вона   право   терзати    і    руйнувати    органи  маляток   спотвореною,  опаленою,  мертвою   та   спотвореною   на   вогні  їжею? 

  В  дійсності   всі   батьки-стравомани   є   дитиновбивцями...   В   наш   час  ніхто  не  вмирає   природною   смертю.  Всі   смерті - результат  хвороб,  які  породжені  вареними  стравами,  а  до  них  людину  привчають  його  ж  власні  батьки.  Хіба  буде   страждати   дитина   від   вітамінної   недостачі,  якщо   його   мати   своїми  власними   руками   не   зруйнує   необхідні  йому  вітаміни,  закладені  природою  в   природних   харчових   продуктах?  

  Дитина   інстинктивно   обридливо   відвертається   від   вареної   їжі,  яка   буває  приємною   лишень    харчовому    наркоману    так    само,    як    опіум    здається  приємним    справжньому    наркоману.    

  Наші   біологи    та    доктори    зобов’язані    роз’яснити    людям    помилковість  видалення   яких-небудь   поживних   складових   з   того   чи   іншого   харчового  продукту. Вони  повинні   постійно   пропагувати  вживання  харчових  продуктів  цілісними,  в  їх   природно  збалансованих  пропорціях  з  їх  живими  клітинами.  Вони  не  повинні  говорити  про  користь  видалення  з  харчових  продуктів  тих  чи    інших    складових,  проте,   навпаки,   усіляко   підкреслювати   необхідність  збереження   їх   цілісності.  Хіба   ми   не   визнаємо   наявність  чистоти  бензину  не   тільки   корисним   фактором,  але   і   абсолютно   необхідним?   Ці   люди,  в  руках    яких    судьби    мільйонів,   не  повинні    говорити    про     якісь    успіхи  штучних      вітамінів,   а     повинні     указувати      на      небезпеку     порушення  цілісності    продуктів    і    їх    руйнації.

  Коротше  кажучи,  вся  наука  про  харчування  може  бути  підсумована  в  двох  основних   пунктах,  котрі   і   мають  бути  зроблені  надбанням  всього  людства: 1) харчування  людини  повинно  складатися  виключно  з  живих  клітин.  Тільки  таки  продукти,  що  складаються   з   живих  клітин,  мають  всі  якісно  необхідні  властивості    для    задоволення   потреб   людського   організму.   Людина   не   є  створінням,   що   харчується   падаллю.   2)  природа    дала   нам   багатий   вибір  рослинної    їжі.   Найбільш    досконалими    і    високопоживними     рослинними  організмами   ми   можемо   рахувати   кращі    сорти    фруктів,   зелених   овочів,  злакові   та   коренеплоди.  Людина   досягла   високого    ступеню    досконалості  виключно    тому,   що    мала    здатність   засвоювати   харчові   продукти   самої  вищої   якості,   що   виробляла   своїми   руками. 

 

                                                              Нормальне  функціонування  кожного  заводу

                                                                          залежить  від  бездоганної  подачі  сировини,

                                                                          що  визначає  інженер - проектувальник. 

 

  Людський   організм - самий   досконалий   і   в   той   же   час   самий   складний  в  світі.  Точніше,  це   цілий   світ   заводів  та  систем   в   тому  сенсі,  що  кожна  окрема  клітиночка - сама  по  собі  вже  цілий  завод,  в  свою  чергу  складений  з  безліч  інших  заводів. На  даний  час  дослідники  змогли  виявили  тисячі  різних  частин,  що   входять   до   складу   лишень  однієї  клітини.  А  кожна  залоза  або  орган   людини    складається   з   мільярдів   таких   клітин;   з   комбінації   залоз,  органів,  скелету   та   шкіри   формується   тіло  людини.  Із  всього  цього  можна  бачити,  що    для    нормального    функціонування    цієї    неймовірно    складної  системи   заводів   необхідна   сировина,   що   складається    із    десятків     тисяч  компонентів,    в    кожного   з   яких   своє   особливе   призначення   в   загальній  структурі     цих     всіх    заводів    та    систем.    Увесь    цей    матеріал    з    його  безкінечними    компонентами    створюється    і    зосереджуються    в   рослинах,  завдяки   сонячним   променям. 

  Наприклад,  насіння,  листочок  або  зернятко  пшениці  мають  в  своєму  складі  всі   поживні    речовини,  необхідні   для   життя   тварини.   І   хоча   ці   поживні  речовини   відрізняються   одне  від  одного  в  різних  рослинах  в  своєму  складі  і   розподілі,  це   не   має   ніякого   значення,  тому   що   після   того,  як   все  це  введено   в   організм,  вони    розщеплюються   в   ньому  та  синтезуються  знову  і   під    час    цього    процесу    одна    речовина    видозмінюється    в    іншу. 

  Таким   чином,  організм   має   можливість   змінювати   якісний   склад   різних  продуктів    в    відповідності    зі    своїми     потребами,   але     при     відсутності  визначених   хімічних   елементів   він   не   може   цього   зробити. 

  Наприклад,  абсолютно  неможливо  відкрити  в  лабораторних  умовах  ту  масу  кальцію,   вітамінів   або   білків,   котрі   містяться   в   конюшині,   хоча    саме   з  конюшини,  тварини  добувають   всі   необхідні   для  них  вітаміни  і  мінеральні  солі   для   створення   своїх   міцних   кісток,  плоті   та   жиру.  Іншими  словами,  замість  молока,  масла,  сиру,  мозків,   печінки   та  м’яса,  якими  рекомендують   харчуватися    недальновидні    люди     в     якості    джерела   кальцію,   фосфору,  вітамінів    і     «повністю    збалансованих»    білків,    мав      би     рекомендувати   лишень      тільки     саму     конюшину,     тому      що      саме      з    конюшини    і  здобуваються    всі    ці    утворювання.   

  Можна    вказати    на   три    аспекти    дії   харчових    складових    в    організмі.  Перш  за  все  вони   є   будівельним   матеріалом   для   створення   та  оновлення   клітин;  потім  вони   створюють  необхідну  енергію  для  підтримки   цих  клітин  в   їх   діяльності   і   для   того,   щоб   постачати   тілу   тепло;   і   нарешті,   вони  харчують   спеціалізовані    клітини    сирими     матеріалами,   конче   потрібними  для    їх    продуктивної   діяльності.  

  На  протязі  багатьох   століть   люди   були   такі   сліпі   і   такі   неввічливі,  що  вважали   приготування   вареної   їжі   природною   дією,  і   тепер,  коли  вперше  чують   про   сироїдіння,  то  зараховують  його  до  розряду  дивних  і  курйозних  заходів,   в   той    же    час    як    в    дійсності   переробка   природних    харчових  продуктів   є   неприродним,   дивним   і   курйозним. 

  Коротше   кажучи,  людина   зможе   насолоджуватись   абсолютним   здоров’ям,  якщо    стане    харчуватися    сирою    вегетаріанською    їжею,   але    вона    буде  хворіти,  якщо   буде   вживати   варену   їжу,  і   дуже   швидко   помре,  якщо   на  протязі   довгого   часу   буде   знаходитись   виключно   на   такій   дієті. 

 

          Використана  література: - Міхаель  Горен  «Путь  к  здоровью  и  долголетию»

                                                         - Доктор  Бірхер-Беннер  «Теория  научного  питания  человека»

                                                          - Атеров (Аршавир  Тер-Аванесян)  «Сыроедение».

 

  Р.S Всі  ці  поважні   люди,  добре  вивчали  науку  харчування.  Вони  досягли  всіх    знань,   що   стосується     здорового     харчування.   І     вони    не    можуть  зрозуміти,  чому   світ   харчується   практично  отрутами,  а  уся  інформація  про  здоров'я,  природне  харчування   приховується?  А  коли   хтось  про  це  починає  говорити,  то  його  відразу  називають  «білою  вороною»,  це  ще  м’яко  кажучи. 

  Потрібно    згадати,   а   скільки   часу   їде   ця   війна   на   винищення   людства  і   хто   в   цьому   зацікавлений?

  Ще  пару  тисяч  років  назад  наші  Славетні  Предки  жили  до  400  років. Вони  вживали  здорову   рослинну   їжу   і   жили   довго   в   повному  здравії.  Але  все  перевернув     прихід    негативної    епохи   «темних   сил».    Почалася    тотальна  війна     на     винищення     людства.   Алкоголь,    тютюн     стали    нав’язуватись  «темними»,   всіляко      розповсюджувалось     «трупопоїдання»     як     основний  продукт   харчування.  І   почалися   хвороби,  почалася   епоха   лікарів,  які  ніби  лікують,  а  людство  все  більше  занурювалось  в  хвороби,  епідемії.  Вік  життя  скоротився.  Сьогодні   не   до   400   років  доживають,  а  лишень  до  40,  а  далі,  коли   сили   організму   вже   не   можуть   протистояти   навалу   такої   кількості  отрут,  яку   на   нас   навалили   представники   «темних  сил» - сіонізму  зі  своїм  планом  «мудреців  Сіону»,  а  далі  людина  вже  працює  на  «рвачів»  та  аптеки. 

        

                                          ВИБІР   Є   ЗАВЖДИ!!!  

 

Як    закінчилась    темна    епоха,  так   і   епоха   лікарів  (рвачів)   та   аптек   має  закінчитись.  Коли   людина   вживає   їжу   як   ліки,  а  ліки  як  їжу,  тобто  живу  рослинну    їжу,   то   вона    стає    на    фізичному    рівні    абсолютно   здоровою  людиною.  Але  ж  стара  система  так  просто  не  відпустить  людство  в  здорове  життя.  Куди   ж   тоді   подіти   цілу   індустрію   лікарів  (рвачів)  та   виробників  «ліків».   Вони    заробляють   на   людських   хворобах   величезні   гроші,   а   тут  раз   і   всі   стали   здоровими.   Ні   так   не   піде,   скажуть    вони    і...    Кожний  фантазує   сам,   що   може   бути   далі...  

  З  початку  літа   до   осені   можна  їсти  живий  рослинний  білок.  Якщо  є  своя  земля,   то   садити   зелений   горошок   і   їсти   все   літо   білок,   що   дає   силу,  здоров'я   та   і   просто  задоволення.  Також  є  багато  видів  квасолі,  яку  також  можна    вирощувати    і    їсти   ціле   літо.  А   якщо   немає   землі   своєї,   то   на  базарах,  де   привозять   люди   з   села  свою  продукцію,  щоб  заробити  трошки  на  прожиття,  можна  купувати   все   літо   гарну,  домашню  сільгосппродукцію.  Головне   мати   бажання   бути   в   повному   здравії.  

 

                                         ВИБІР   ЗАВЖДИ   Є! ! !    

                        

 

                                         БУДЬТЕ   ЗДОРОВІ! ! !